Pozyczka-bez-zaswiadczen.pl

Provident opinie

Postów: 14

Temat utworzono: 31.7.2011

Najnowszy post: 17.10.2015

31.7.2011 ,04:07:10

Witam jak jest z providentem dają szybko ?

Anonim
31.7.2011 ,04:07:26

jak na konto to na drugi dzień dostajesz kase

Anonim
1.8.2011 ,00:04:41

bierz tylko na konto kiedyś tego nie było i dawali tylko z przedstawicielem, ktory dostarczał i odbierał kasę w domu :) Różnica w oprocentowaniu kolosalna! Oczywiście na korzyść pożyczki na konto

Anonim
1.8.2011 ,00:05:28

to nie różnica w oprocentowaniu. Biorąc pożyczkę na konto nie ponosisz dodatkowych kosztów związanych z przedstawicielem

Anonim
1.8.2011 ,01:34:58

a jak sprawdzają czy pracujesz?

Anonim
1.8.2011 ,01:35:14

nie wiem mnie nikt o to nie pytał

Anonim
1.8.2011 ,10:33:26

ogólnie to moja trzecia pożyczka obecnie z providenta i jestem zadowolona fakt ze trzeba brac pozyczke o nazwie przelew czy jakos tak bo raty sa duzo mniejsze

Anonim
1.8.2011 ,23:55:32

Dzisiaj dostałem pożyczkę na bardzo korzystnych warunkach, polecam Providenta poniewaz w moim przypadku było to jedyne rozwiązanie, mój bank w którym miałem i za które płaciłem - konto odmówił mi pożyczki 1000zł ( jestem ich klientem od 15 lat... )

Anonim
5.9.2011 ,23:52:21

Weźcie wreszcie skończcie mnie oczerniać! Może nie jestem święty, ale jakbym był taki zły to dawno by mnie zamknęli lub wykoleili&; Tymczasem mam sie dobrze, wierzycieli nie brakuje i już nawet nie choruje. Wreszcie otoczyłem się prawdziwymi przyjaciółmi! Aniu S. to o Tobie tu mowa oraz Tomku i bracie Robercie&; Aniu trzymaj się ze mną, a już nigdy nie będziesz zamiatać ani wagonów ani dworca PKP&; kończe, bo do korytka se lece.. p.s. pozdro dla wszystkich inwestoró,: byłych, obecnych i przyszłych&;

Anonim
6.9.2011 ,00:53:57

chyba pomyliłeś tagi ............

Anonim
6.9.2011 ,00:56:41

Obecnie pożyczka na konto firmy provident jest bezkonkurencyjna wyrabiam sobie u nich historię żeby później wziąć 7000zł dla mnie lepszy niż bank zaznaczam, że moja opinia dotyczy pożyczki na konto - BEZ PRZEDSTAWICIELA ! oprocentowanie jak w banku a dużo szybciej dostać pożyczkę w providencie

Anonim
26.12.2014 ,14:06:17

potrzebuje pozyczki w wysokosci 5000zl,wychowuje samotnie 2 dzieci i utrzymuje sie z alimentow 1500zl i zasilku rodzinnego 307zl,potrzebuje pilnie pozyczki na opal i remont pokoju dla dzieci,niestety nigdzie nie pracuje i nie moge dostac pozyczki w banku

Anonim
26.12.2014 ,14:06:47

tutaj masz opinie providenta: http://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl/opinia/50

Anonim
17.10.2015 ,04:03:15

Prawda jest taka, że Provident to firma z obecnie najlepszymi promocjami podobnie jak Bocian pożyczki dla mnie to najlepsze firmy pożyczkowe w Polsce.

Anonim
google twitter facebook
Dodajesz nowy post