• 31.7.2011, 04:07:10Witam jak jest z providentem dają szybko ?
  • 31.7.2011, 04:07:26jak na konto to na drugi dzień dostajesz kase
  • 1.8.2011, 00:04:41bierz tylko na konto kiedyś tego nie było i dawali tylko z przedstawicielem, ktory dostarczał i odbierał kasę w domu :) Różnica w oprocentowaniu kolosalna! Oczywiście na korzyść pożyczki na konto
  • 1.8.2011, 00:05:28to nie różnica w oprocentowaniu. Biorąc pożyczkę na konto nie ponosisz dodatkowych kosztów związanych z przedstawicielem
  • 1.8.2011, 01:34:58a jak sprawdzają czy pracujesz?
  • 1.8.2011, 01:35:14nie wiem mnie nikt o to nie pytał
  • 1.8.2011, 10:33:26ogólnie to moja trzecia pożyczka obecnie z providenta i jestem zadowolona fakt ze trzeba brac pozyczke o nazwie przelew czy jakos tak bo raty sa duzo mniejsze
  • 1.8.2011, 23:55:32Dzisiaj dostałem pożyczkę na bardzo korzystnych warunkach, polecam Providenta poniewaz w moim przypadku było to jedyne rozwiązanie, mój bank w którym miałem i za które płaciłem - konto odmówił mi pożyczki 1000zł ( jestem ich klientem od 15 lat... )
  • 5.9.2011, 23:52:21Weźcie wreszcie skończcie mnie oczerniać! Może nie jestem święty, ale jakbym był taki zły to dawno by mnie zamknęli lub wykoleili&; Tymczasem mam sie dobrze, wierzycieli nie brakuje i już nawet nie choruje. Wreszcie otoczyłem się prawdziwymi przyjaciółmi! Aniu S. to o Tobie tu mowa oraz Tomku i bracie Robercie&; Aniu trzymaj się ze mną, a już nigdy nie będziesz zamiatać ani wagonów ani dworca PKP&; kończe, bo do korytka se lece.. p.s. pozdro dla wszystkich inwestoró,: byłych, obecnych i przyszłych&;
  • 6.9.2011, 00:53:57chyba pomyliłeś tagi ............
  • 6.9.2011, 00:56:41Obecnie pożyczka na konto firmy provident jest bezkonkurencyjna wyrabiam sobie u nich historię żeby później wziąć 7000zł dla mnie lepszy niż bank zaznaczam, że moja opinia dotyczy pożyczki na konto - BEZ PRZEDSTAWICIELA ! oprocentowanie jak w banku a dużo szybciej dostać pożyczkę w providencie
  • 26.12.2014, 14:06:17potrzebuje pozyczki w wysokosci 5000zl,wychowuje samotnie 2 dzieci i utrzymuje sie z alimentow 1500zl i zasilku rodzinnego 307zl,potrzebuje pilnie pozyczki na opal i remont pokoju dla dzieci,niestety nigdzie nie pracuje i nie moge dostac pozyczki w banku
  • 26.12.2014, 14:06:47tutaj masz opinie providenta: http://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl/opinia/50
  • 17.10.2015, 04:03:15Prawda jest taka, że Provident to firma z obecnie najlepszymi promocjami podobnie jak Bocian pożyczki dla mnie to najlepsze firmy pożyczkowe w Polsce.

Dodając post wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych oraz akceptujesz regulamin strony.