Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt na dowód - Olsztyn
Kredyt bez zaświadczeń - Tarnowskie Góry
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Kraśnik
Zabrze 2010-07-13 23:15:00arturdulinski1
Witam serdecznie, Jesteśmy z żoną w bardzo trudnej sytuacji. Wpadliśmy w pętlę kredytową. Chcielibyśmy skonsolidować nasze kredyty na 140.000,00 zł i płacić jedną niższą ratę. Problem jest w tym, że nie posiadamy nieruchomości, a pracuję sam w dwóch pracach. Mam umowę o pracę na czas określony do października tego roku, jest to druga umowa, ale banki nie biorą jej pod uwagę, dochód netto 1392,03 zł. Druga umowa to zlecenie na czas nieokreślony, średnia z 3 miesięcy wynosi 810,00 zł netto. Żona opiekuje się dzieckiem, nie mogła wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim na pełny etat, szuka pracy po południu. Boimy się komukolwiek obcemu zostawić dziecko, po urodzeniu ciężko chorował. Nie wiemy już co robić, jesteśmy na skraju wyczerpania. Mamy zaległości ze spłatami rat, w jednym banku niedługo będzie 90 dni. Błagam Państwa o pomoc. Jesteśmy uczciwymi ludźmi, tylko strasznie zagmatwaliśmy się w tym wszystkim. Z wyrazami szacunku, Artur
Zabrze 2010-02-17 15:49:02oscarekz
Wpadlem w spirale zadluzenia. Kredyt konsolidacyjny nie dal oczekiwanych wynikow bo moj zarobek od stycznia gwaltownie spadl o ponad 700 zl. Mam do splacania cztery kredyty na łączna kwote ok 60.000 i cztery karty kredytowe na kwotę ok 10 000. Miesiecznie daje to osiem wplat na kwote ok 2 300 zl. Chcialem zlikwidowac karty poprzez ich splate ale nikt niczego juz mi nie pozyczy bo stracilem plynnosc kredytowa ale do tej pory nie zalegam z zadnymi oplatami. Gdyby byla mozliwosc zmniejszenia miesiecznych oplat o jedna trzecia to problem by nie istnial. Moze ktos poradzi bo bani nie chca rozmawiac. Za wszelkie porady serdecznie dziekuje. Tel. 501 272 302
Kredyt gotówkowy - Zabrze
Kredyt bez zaświadczeń - Zabrze
Kredyt bez BIK - Zabrze
Kredyt dla osób niepracujących - Zabrze