Szczegółowy opis wszystkich dostępnych kredytów w kraju oraz opinie banków. Dodaj własną.
      Udzielasz pożyczek? Dodaj swoją firmę do katalogu Doradców Finansowych. Pozyskaj nowych klientów, pomoż naszym użytkownikom! Poświęć dosłownie kilkanaście sekund - wpis bezpłatny.

Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt na dowód - Olsztyn
Kredyt bez zaświadczeń - Tarnowskie Góry
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Kraśnik

Nawigacja

Przeglądaniewg. rodzaju kredytu

Kredyt na samochód

Wrocław 2010-03-16 12:25:45alicja2008

mam nowa dzialalnosc gospodarcza i potrzebuje leasing lub kredyt na samochod ok 20tys zl mam negatywna opinie w bik ale teraz nie splacam zadnych rat i nie zalegam z niczym. moj biznes jest pewny poniewaz pracuje w tej branzy (hurt warzyw i owocow na targpiast)od 6lat tyle ze wczesniej bylem zatrudniony u kogos, kto wycofal sie z branzy i klienci zostali u mnie. czy mam szanse na jakikolwiek kredyt lub leasing? mail alicja2008@onet.pl

Wrocław 2010-01-20 15:32:06Rysssszard1

Witam, moj problem polega na tym ze jestem zmuszony do zmienienia samochodu ( niestety ) bylem zadowolonym wlascicielem Rovera 620. Samochod do kasacji wiec przy zmianie samochodu nie bede mial pieniedzy z poprzedniego a potrzebuje okolo 15 tys zlotych przy zarobkach 2340 zl miesiecznie brutto. Jaki bank udzieli mi kredytu do jakiego pojsc najlepiej ? Bardzo prosze o rychla odpowiedz bo nie umiem zyc bez samochodu heh ;)

kredyt na dowód - Wrocław
kredyt hipoteczny - Wrocław
Kredyt gotówkowy - Wrocław
Kredyt bez zaświadczeń - Wrocław
Kredyt bez BIK - Wrocław
Kredyt konsolidacyjny - Wrocław
Kredyt dla studentów / uczniów - Wrocław

Więcej informacji o produktach finansowych: Porównanie kart kredytowych | Biura kredytowe | Pożyczka chwilówka | Jaki Bank.