Udzielasz pożyczek? Dodaj swoją firmę do katalogu Doradców Finansowych. Pozyskaj nowych klientów, pomoż naszym użytkownikom! Poświęć dosłownie kilkanaście sekund - wpis bezpłatny.

Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt bez BIK - Lublin
Kredyt bez BIK - Rumia
Kredyt bez zaświadczeń - Wejherowo

Nawigacja

Przeglądaniewg. rodzaju kredytu

Kredyt bez BIK

Warszawa 2010-09-09 15:38:22michael_pl

Witam serdecznie, Jestem zainteresowany kredytem/pożyczką w wysokości 80 000 zł. Jestem zatrudniony na umowę zlecenie od 5 lat, mój miesięczny dochód netto to 3500 zł, co jest potwierdzone przez rozliczenie podatkowe PIT. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

Warszawa 2010-09-07 19:37:02kszczepaniak53

Czy jest ktoś kto może nam pomóc,mamy dwa duże jak na nasze w tej chwili możliwości kredyty,oboje pracujemy,ale z braku pieniędzy jesteśmy w bik,i mamy zaległości w spłatach,połączenie tych dwóch kredytów i kwota ich razem aby była 1500,ratowałaby nas,mamy kredyty na kwotę 100000,nie możemy spac po nocach,a najbardziej,że z tego powodu cierpi nasze dziecko,gdyż ciągle mu mówimy,że nie mamy pieniążków.Jeśli ktoś by chciał nam pomóc proszę o informację,z góry dziękujemy za życzliwość i wyrozumiałośc,oraz dobroć serca.

Warszawa 2010-09-01 11:09:36lukaskra

Niestey odmawiaja mi kazde istytycje w zwazku z negatywna historia kredytowa.. W waznej sprawie osobistej potrzebuje do tego piatku 2 tys zł. Prosze o pomoc

Warszawa 2010-08-29 12:30:03magdagumulka

Witam Potrzebuję pilnie pożyczki ok 20000 zl. Prowadze w ajencje 2 sklepy, ale zapetlilam sie finansowo. Musze splacic urzad skarbowy. Nie spie po nocach. Sklepy nie przynosza strat. Jestem od dawna bik. Potrzebuje pomocy

Warszawa 2010-08-20 20:51:34bartosiakpeter

Witam, poszukuję pożyczki na 8000zł najlepiej na okres 24 mcy. Pracuję na umowę zlecenie. Nie mam innych pozyczek, ale niestety jestem w BIK\'u. Jeżeli ktoś może pomóc to poproszę.

kredyt na dowód - Warszawa
kredyt hipoteczny - Warszawa
Kredyt na samochód - Warszawa
Kredyt gotówkowy - Warszawa
Kredyt bez zaświadczeń - Warszawa
Kredyt dla osób niepracujących - Warszawa
Kredyt konsolidacyjny - Warszawa
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Warszawa
Inne - Warszawa

Więcej informacji o produktach finansowych: Porównanie kart kredytowych | Biura kredytowe | Pożyczka chwilówka | Jaki Bank.