Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt na dowód - Olsztyn
Kredyt bez zaświadczeń - Tarnowskie Góry
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Kraśnik
Warszawa 2010-02-14 00:43:16martinsza
jestesmy małżeństwem w wieku 28 i 25 lat pilnie potrzebujemy kredytu w kwocie około 20 tysiecy złotych jestesmy zadłużeni w banku dlatego prośba o pomoc.najlepiej od osoby prywatnej pozyczymy te pieniadze obydwoje pracujemy umowy na czas nieokreslony.mozemy na pismie pod zastaw dac dom.umowe sporzadzimy u notariusza wiec bez obaw.powiedzmy ze rozłozymy to na 50 rat po 500 zł bo tyle jestesmy w stanie spłacac to wychodzi kwota 25 tys zł.poprostu napewno ktos kto by te pieniadze nam pozyczył napewno nie straci chcemy pozyczyc pieniadze na takich zasadach jak w banku.osoby które mogłyby nam pomóc prosimy o kontakt meilowo na adres martinsza@poczta.onet.pl lub gg 11263143 lub telefonicznie 667531978.dziekujemy
Warszawa 2010-01-29 10:40:57slaw.la
Witam.jestem pierwszy raz na tej stronie.prosze o pomoc,jestem matką samotnie wychowującą dwoje dzieci,jestem zadłużona w innych bankach,żaden bank nie chce mi zaufać,pracuję,ale nie jestem w stanie spłacać kredytów.obecnie niemam na opał,siedzimy zimno,błagam.aby wyjść na prostą,potrzebuje 15000,moge spłacac po 300 zł msc lub troche więcej.POMOCY.nr.tel.516915407
Warszawa 2010-01-21 02:09:31Waldek23238
Hejjka , mam pytanie czy mozna wziasc pozyczke od jakiegos przedsiebiorstwa badz banku tylko nie na warunkach kredytu chodzi mi mianowicie o to ze jak bede pozyczal 2 tys zlotych to bym oddal 2 tys zlotych czy jest to mozliwe ? czy istnieje cos takiego ? czy nie ma tekiej instytucji ktora daje tak wspanialomyslna pozyczke ? Potrzebuje gotowki, dopadl mnie chwilowy kryzys ale musze zainwestowac pewna sume pieniedzy i z tego wzgledu ze jest to tylko chwilowy upadek to nie chce pozniej 2 razy wiecej oddawac niz pozyczylem jak ktos moze pomoc lub ma jakis dobry pomysl prosze o rychla odpowiedz ;)
Warszawa 2010-01-15 12:33:03lucjaurbanik
Czy ktoś może mi pomóc w otrzymaniu kredytu ok.50000 bez zabezpieczeń moje dochody to 1300zł.Pracę mam na czas nieokreślony.Interesowałby mnie kredyt pod weksel
Warszawa 2010-01-11 14:46:41marialata1
moze ktos wplaci moje zadluzenie 5000zl a ja bede splacac po 1000zl miesiecznie + prowizja ,blagam nie dostane kredytu, 791902670 a posypja mi sie kantakty z synem prosze
kredyt na dowód - Warszawa
kredyt hipoteczny - Warszawa
Kredyt gotówkowy - Warszawa
Kredyt bez zaświadczeń - Warszawa
Kredyt bez BIK - Warszawa
Kredyt dla osób niepracujących - Warszawa
Kredyt konsolidacyjny - Warszawa
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Warszawa