Szczegółowy opis wszystkich dostępnych kredytów w kraju oraz opinie banków. Dodaj własną.
      Udzielasz pożyczek? Dodaj swoją firmę do katalogu Doradców Finansowych. Pozyskaj nowych klientów, pomoż naszym użytkownikom! Poświęć dosłownie kilkanaście sekund - wpis bezpłatny.

Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt na dowód - Olsztyn
Kredyt bez zaświadczeń - Tarnowskie Góry
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Kraśnik

Nawigacja

Przeglądaniewg. rodzaju kredytu

Kredyt bez zaświadczeń

Wałbrzych 2010-07-01 00:05:28bmw261

Witam.Potrzebuje 12000 zł.Mam zadłużenie za mieszkanie do końca lipca muszę spłacicPracowałem w Szwecji przez pół roku.Pracodawca przez 3miesiące wypłacał wynagrodzenie,a kolejne nie.Założyłem sprawę.Mam sądownie przyznana większą kwotę.17.06.10.odbyła się 1licytacja komornicza nieruchomosci.Pracodawca ma mieszkanie.Ale nikt nie kupił.Ja pracuje,ale nie jestem zarejestrowany.Zarabiam 4000 zl miesięcznie,ale bank mi nie udzieli kredytu.Proszę o pomoc.

Wałbrzych 2010-06-07 11:27:05marta.kowalewska4

Witam, potrzebuję pilnie pożyczyć 27 tys. zł na spłatę 3 kredytów, które przerastają moje możliwości finansowe, po utracie pracy na skutek kryzysu znalazłam nową ale z o wiele mniejszym zarobkiem, i obecnie nie stać mnie na ratę miesięczną w wysokośći 960 zł. Najlepszym roziwązaniem byłaby pożyczka na weksel bez zastawu czy zabezpieczenia nieruchomością, bo takiej nie posiadam.

Wałbrzych 2010-06-01 10:49:19marta.kowalewska4

Witam, mam zadłużenie w 3 bankach na sumę 27 tys. zł, obecnie rata wynosi 930 zł miesięcznie, a mogę spłacać jedynie 400 zł miesięcznie. Czy ktos mógłby mi pomóc?

zobacz odpowiedzi

Wałbrzych 2010-03-09 10:56:08slawek981984

witam wszystkich i proszę o pomoc!!!!!mam 4 kredyty w różnych bankach na łączną kwote około 50 tys. chciałbym to skonsolidować ale nigdzie nie chcą mi tego zrobić.chodzi o to że zarabiam jako przedstawiciel handlowy 3 tys. na ręke ale jeśli chodzi o zaświadczenie to mam tylko 1600 zł.brutto.proszę o jakieś dobre rady????czy można wziąśc kredyt konsolidacyjny lub porzyczkę bez zaświadczenia?????

kredyt na dowód - Wałbrzych
Kredyt bez BIK - Wałbrzych
Kredyt konsolidacyjny - Wałbrzych
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Wałbrzych
kredyt konsorcjalny - Wałbrzych

Więcej informacji o produktach finansowych: Porównanie kart kredytowych | Biura kredytowe | Pożyczka chwilówka | Jaki Bank.