Szczegółowy opis wszystkich dostępnych kredytów w kraju oraz opinie banków. Dodaj własną.
      Udzielasz pożyczek? Dodaj swoją firmę do katalogu Doradców Finansowych. Pozyskaj nowych klientów, pomoż naszym użytkownikom! Poświęć dosłownie kilkanaście sekund - wpis bezpłatny.

Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt na dowód - Olsztyn
Kredyt bez zaświadczeń - Tarnowskie Góry
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Kraśnik

Nawigacja

Przeglądaniewg. rodzaju kredytu

kredyt na dowód

Niechorze 2010-01-21 13:59:50Agata1982

Hejjj , mam drobny klopot z wzieciem kredytu na dowod bylam w banku eurobank i w trakcie realizacji kredytu bankier powiedzial ze mi nie da kredytu poniewaz jest rysa na nr seri i liczby nie sa zbyt czytelne ( w rzeczywistosci wszystko jest czytelne widac mala ryse ale nie przeszkadza ona do odczytania cyfr ) zdenerwowalam sie i powiedzialam ze to jest najgorszy bank w jakim bylam a Pan jest najgorszym bankierem i wyszlam... tak sie zdenerwowalam ze poszlam do domu i zapomnialam o tym ze musze wziasc ten kredyt nie chce za bardzo pisac w jakim celu jest potrzebna mi gotowka ale czy ktos wie czy w jakims banku dostane pozyczke mimo tej malej wady , rysy na nr seryjnym w dowodzie osobistym ? Ja sie nie znam za bardzo na bankach i tego typu sprawach wiec zwracam sie z prosba na forum czekam wytrwale na odpowiedz pozdrawiam paa ;)

Więcej informacji o produktach finansowych: Porównanie kart kredytowych | Biura kredytowe | Pożyczka chwilówka | Jaki Bank.