Szczegółowy opis wszystkich dostępnych kredytów w kraju oraz opinie banków. Dodaj własną.
      Udzielasz pożyczek? Dodaj swoją firmę do katalogu Doradców Finansowych. Pozyskaj nowych klientów, pomoż naszym użytkownikom! Poświęć dosłownie kilkanaście sekund - wpis bezpłatny.

Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt na dowód - Olsztyn
Kredyt bez zaświadczeń - Tarnowskie Góry
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Kraśnik

Nawigacja

Przeglądaniewg. rodzaju kredytu

Kredyt dla osób niepracujących

Koszalin 2010-01-28 12:44:22kielzacz

Witam, potrzebuję uzyskać pożyczkę na kwotę 15-20 tys. zł. Prowadzę sezonową działalność gospodarczą, a wymienione pieniądze potrzebuję na inwestycję. Wydaję mi się, iż żaden bank nie udzieli mi pożyczki na taką działalność - próbowałem w 2 i niestety bezskutecznie. Z gory dziekuję za propozycje, jesli takowe się pojawią. Kontakt: kielzacz@gazeta.pl

Koszalin 2010-01-27 12:13:31mariusz-a.mario

Proszę o pomoc!Jestem w krytycznej sytuacji.Potrzebuję 20tyś.zł.Zajmuję się handlem antykami i rzeczami z Niemiec,nie mam zarejestrowanej działalności.Zainwestowałem w nietrafiona transakcję{człowiek uczy się na błędach.Jestem w stanie spłacać pomoc po 600zł. miesięcznie.Psychicznie wysiadam,proszę o pomoc!!Propozycje proszę wysyłać na E-mail.

Kredyt bez BIK - Koszalin

Więcej informacji o produktach finansowych: Porównanie kart kredytowych | Biura kredytowe | Pożyczka chwilówka | Jaki Bank.