Szczegółowy opis wszystkich dostępnych kredytów w kraju oraz opinie banków. Dodaj własną.
      Udzielasz pożyczek? Dodaj swoją firmę do katalogu Doradców Finansowych. Pozyskaj nowych klientów, pomoż naszym użytkownikom! Poświęć dosłownie kilkanaście sekund - wpis bezpłatny.

Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt na dowód - Olsztyn
Kredyt bez zaświadczeń - Tarnowskie Góry
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Kraśnik

Nawigacja

Przeglądaniewg. rodzaju kredytu

kredyt konsorcjalny

Bytom 2010-01-21 01:26:30Fiskowo

Witam wszystkich chce wziasc kredyt konsorcjalny na moj projekt inwestecyjny tylko ciekawi mnie jedna rzecz czy banki panstwowe moga nawiazac konsorcje z bankami prywatnymi lub spoldzielczymi ? Po prostu upatrzylem sobie 4 banki 3 prywatne i 1 panstawowy i nie jestem pewny czy bank panstwowy moze nawiazac konsorcjum jezeli ktos jest zorientowany bardzo bym prosil o opdowiedz jezeli panstwowy nie moze to mam w zanadrzu jeszcze bank spoldzielczy tylko znowu pojawia sie pytanie czy bank spoldzielczy moze nawiazac konsorcjum z bankami prywatnymi czy nie bedzie jakis dodatkowych oplat lub haczykow wole sie zorientowac wszystko musze miec zapiete na tzw ostatni guzik jak ktos bedzie mial czas prosze o odpowiedz :)

Kredyt bez BIK - Bytom
kredyt preferencyjny - Bytom

Więcej informacji o produktach finansowych: Porównanie kart kredytowych | Biura kredytowe | Pożyczka chwilówka | Jaki Bank.