Szczegółowy opis wszystkich dostępnych kredytów w kraju oraz opinie banków. Dodaj własną.
      Udzielasz pożyczek? Dodaj swoją firmę do katalogu Doradców Finansowych. Pozyskaj nowych klientów, pomoż naszym użytkownikom! Poświęć dosłownie kilkanaście sekund - wpis bezpłatny.

Najnowsze odpowiedzi:
Kredyt na dowód - Olsztyn
Kredyt bez zaświadczeń - Tarnowskie Góry
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Kraśnik

Nawigacja

Przeglądaniewg. rodzaju kredytu

kredyt konsorcjalny

Bydgoszcz 2009-10-20 22:57:44bolkoo

Witam serdecznie, posiadam ogólnie kredytu na 28 tyś. 6 tys to kredyty konsumpcyjne i karta kredytowa, reszta to pobrany kredyt na mało korzystnych warunkach na rozwinięcie interesu , niestety przyszły-niedoszły wspólnik oszukał mnie i teraz ciężko mi spłacać wysokie raty. Zarabiam powyżej 2 tyś netto. Zatrudniony jestem na umowę na czas nieokreślony. Proszę o pomoc w celu konsolidacji kredytu i zmniejszenia raty, potrzebuję też dodatkowej gotówki na zakup samochodu ze względu na możliwy awans w oparciu o zmianę miejsca pracy (Pracodawca ten sam). Dwa opóźnienia spłaty raty spowodowały zapis w Bik-u. Niestety nie posiadam nieruchomości pod hipotekę. Proszę o poważne oferty lub fachową pomoc bo oszustów już zaliczyłem. maciej.supernak@poczta.onet.pl

Kredyt gotówkowy - Bydgoszcz
Kredyt bez zaświadczeń - Bydgoszcz
Kredyt bez BIK - Bydgoszcz
Kredyt konsolidacyjny - Bydgoszcz
Kredyt dla studentów / uczniów - Bydgoszcz
Kredyt dla Emerytów / Rencistów - Bydgoszcz
Inne - Bydgoszcz

Więcej informacji o produktach finansowych: Porównanie kart kredytowych | Biura kredytowe | Pożyczka chwilówka | Jaki Bank.